Vrijwilligers

Wil je ook actief betrokken zijn bij de organisatie van de Vestingloop, en samen deze bijzondere editie tot een ongekend succes maken? Meld je dan nu aan.

Versterk de Vestingloop-crew! 
Alle hulp is van harte welkom. Denk aan extra handen bij de op- en afbouw, uitreiken van startnummers, begeleiding bij de start, uitdelen van medailles, maar ook begeleiding op het parcours. Uiteraard houden we hierbij rekening met de dan geldende RIVM-maatregelen. Wij verwelkomen je graag binnen ons team!

Studiepunten voor studenten
Studeer je eventmanagement, vrijetijdskunde, toeristisch management, hotelmanagement, volg je een sportopleiding of een andere studie waarvoor je graag praktijkervaring opdoet bij de organisatie en marketing van een groot event? Neem dan contact met ons op en dan bekijken we samen met je school hoe je studiepunten kunt verdienen via jouw inspanningen bij de Vestingloop.

Wat krijg je er voor terug?
Als beloning voor je werk als Vestingloop crew member krijg je veel waardering van de enthousiaste lopers, een Vestingloop t-shirt en (indien mogelijk) een borrel met de hele crew na afloop van de Vestingloop.

Contact & aanmelden
algemeen@vestingloop.nl