Vrijwilligers

Wil je ook actief betrokken zijn bij de organisatie van de BrandLoyalty Vestingloop en samen met ons de jubileumeditie weer tot een ongekend succes maken? Meld je dan nu aan!

Versterk de Vestingloop-crew! 
Alle hulp is van harte welkom. Denk aan het aansturen van op- en afbouwwerkzaamheden, extra handen bij de op- en afbouw, hulp op het inschrijfbureau, aansturen van andere vrijwilligers, het in goede banen leiden van de prijsuitreikingen, maar ook begeleiding op het parcours en hulp in de voorbereiding zoals het klaar maken van de bedrijvenloop pakketjes. Wij verwelkomen je graag binnen ons team!

Studiepunten voor studenten
Studeer je eventmanagement, vrijetijdskunde, toeristisch management, hotelmanagement, volg je een sportopleiding of een andere studie waarvoor je graag praktijkervaring opdoet bij de organisatie en marketing van een groot event? Neem dan contact met ons op en dan bekijken we samen met je school hoe je studiepunten kunt verdienen via jouw inspanningen bij de BrandLoyalty Vestingloop.

Wat krijg je er voor terug?
Als beloning voor je werk als Vestingloop crew member krijg je veel waardering van ruim 7.000 enthousiaste lopers en een groot publiek, een Vestingloop t-shirt en een borrel met de hele crew na afloop van de BrandLoyalty Vestingloop.

Contact & aanmelden
algemeen@brandloyaltyvestingloop.nl

15e editie BrandLoyalty Vestingloop uitgesteld naar 2021

Zoals dinsdag 21 april door minister-president Rutte bekend gemaakt, zijn evenementen zoals de Vestingloop tot 1 september 2020 verboden.

De jubileumeditie van de BrandLoyalty Vestingloop wordt dan ook verplaatst naar 30 mei 2021. Een enorme tegenvaller voor iedereen die zich erop heeft verheugd, maar de veiligheid en gezondheid voor de lopers, vrijwilligers en supporters staan altijd voorop. De reeds aangekochte startbewijzen blijven geldig voor deze nieuwe datum.

Grote dank aan de sponsoren en betrokkenen voor de toegezegde steun. Vanaf december 2020 heropenen we de inschrijfmogelijkheden. We kijken gezamenlijk uit naar een mooi hardloopfeest, op 30 mei 2021.