Pulmonale Hypertensie

Pulmonale Hypertensie

Een zeer ernstige, adembenemende longziekte

Wat is Pulmonale Hypertensie?

Pulmonale Hypertensie is een weinig bekende, ongeneeslijke longziekte, die niet of vaak heel laat pas wordt gediagnosticeerd en uiteindelijk leidt tot hartfalen. Stichting 'Heb hart voor longen' zet zich in voor mensen met de ziekte Pulmonale Hypertensie (PH). 

De stichting heeft als doel de bekendheid van PH te vergroten. Daarnaast is het stimuleren van medisch en wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaken van PH een tweede doel. Daarmee kan bereikt worden dat een vroege diagnose kan worden gesteld en een betere behandeling mogelijk wordt gemaakt.

Voorafgaand en tijdens de Vestingloop vragen wij jullie aandacht voor deze zeer ernstige en relatief onbekende ziekte. Een vrijblijvende donatie bij je inschrijving wordt zeer gewaardeerd!

Pulmonale Hypertensie

Wat hebben we in 2024 gezamenlijk al opgehaald?
Pulmonale Hypertensie is een weinig bekende, ongeneeslijke longziekte, die niet of vaak heel laat pas wordt gediagnosticeerd en uiteindelijk leidt tot hartfalen. Stichting 'Heb hart voor longen' zet zich in voor mensen met deze ziekte. Het inschrijfformulier biedt de mogelijkheid om een bedrag te schenken aan dit goede doel.Doneer nu!