Word nu vrijwilliger van het leukste hardloopevenement van Nederland!

Help je ons mee op 7 juni? 
We zoeken enthousiaste mensen die ons op 7 juni willen helpen met allerlei taken. Je krijgt er een supergezellige dag voor terug en een uniek kijkje achter de schermen bij een groot loopevent. Daarnaast hebben we voor onze vrijwilligers een briefing in de dagen voorafgaand aan het event en een afsluitende borrel met hapje. Dat wil je niet missen toch? Aanmelden kan via algemeen@brandloyaltyvestingloop.nl. Laat je ons snel iets weten?

15e editie BrandLoyalty Vestingloop uitgesteld naar 2021

Zoals dinsdag 21 april door minister-president Rutte bekend gemaakt, zijn evenementen zoals de Vestingloop tot 1 september 2020 verboden.

De jubileumeditie van de BrandLoyalty Vestingloop wordt dan ook verplaatst naar 30 mei 2021. Een enorme tegenvaller voor iedereen die zich erop heeft verheugd, maar de veiligheid en gezondheid voor de lopers, vrijwilligers en supporters staan altijd voorop. De reeds aangekochte startbewijzen blijven geldig voor deze nieuwe datum.

Grote dank aan de sponsoren en betrokkenen voor de toegezegde steun. Vanaf december 2020 heropenen we de inschrijfmogelijkheden. We kijken gezamenlijk uit naar een mooi hardloopfeest, op 30 mei 2021.