Walk&Dance to Fight Cancer

Een sportieve wandelroute: Walk&Dance to Fight Cancer

Op zaterdag 6 juni, tijdens deze eerste editie van Walk & Dance to Fight Cancer in ’s-Hertogenbosch, wandel je in de voetsporen van Frederik Hendrik. Je bekijkt de gerestaureerde vestingwallen en bastions en ervaart hoe ‘s-Hertogenbosch als vestingstad heeft gevochten. Een wandeltocht van 25 kilometer om samen met honderden anderen zoveel mogelijk geld bij elkaar te brengen voor de strijd tegen kanker.

Maar we gaan niet alleen wandelen! Op meerdere locaties aan de route klinkt muziek. Op de route langs o.a. Fort Orthen, de Moerputten en Fort Isabella vragen wij u ten dans. Met als apotheose, op de Parade aan de voet van de Sint-Jan, een dansfeest om gezamenlijk het leven te vieren!

Samen maken we een vuist tegen kanker.

Schrijf je nu in via de Walk&Dance to Fight Cancer website!

Walk&Dance to Fight Cancer is een co-productie met de Bossche Avondvierdaagse.


Bossche Avond Vierdaagse

 

15e editie BrandLoyalty Vestingloop uitgesteld naar 2021

Zoals dinsdag 21 april door minister-president Rutte bekend gemaakt, zijn evenementen zoals de Vestingloop tot 1 september 2020 verboden.

De jubileumeditie van de BrandLoyalty Vestingloop wordt dan ook verplaatst naar 30 mei 2021. Een enorme tegenvaller voor iedereen die zich erop heeft verheugd, maar de veiligheid en gezondheid voor de lopers, vrijwilligers en supporters staan altijd voorop. De reeds aangekochte startbewijzen blijven geldig voor deze nieuwe datum.

Grote dank aan de sponsoren en betrokkenen voor de toegezegde steun. Vanaf december 2020 heropenen we de inschrijfmogelijkheden. We kijken gezamenlijk uit naar een mooi hardloopfeest, op 30 mei 2021.