Update omtrent 15e editie BrandLoyalty Vestingloop

Op 7 juni staat de 15e Vestingloop in ’s-Hertogenbosch gepland. Een jubileum editie die we heel graag feestelijk met duizenden lopers en een veelvoud aan supporters willen vieren. Maar, dat moet natuurlijk wel verantwoord zijn.

De beslissing of dit verantwoord is, ligt bij de veiligheidsregio Brabant Noord. Op dit moment hebben zij evenementen zoals de Vestingloop tot 1 juni verboden. Over de periode daarna hebben zij helaas nog geen duidelijkheid gegeven. Wij zijn druk bezig om deze duidelijkheid te verkrijgen, zodat wij onze beslissing kunnen nemen en bekend maken. Tot die tijd zitten wij in een spagaat, want om verzekeringstechnische / juridische redenen kunnen wij het evenement enkel annuleren nadat er sprake is van een verbod/overmacht.

15e editie BrandLoyalty Vestingloop uitgesteld naar 2021

Zoals dinsdag 21 april door minister-president Rutte bekend gemaakt, zijn evenementen zoals de Vestingloop tot 1 september 2020 verboden.

De jubileumeditie van de BrandLoyalty Vestingloop wordt dan ook verplaatst naar 30 mei 2021. Een enorme tegenvaller voor iedereen die zich erop heeft verheugd, maar de veiligheid en gezondheid voor de lopers, vrijwilligers en supporters staan altijd voorop. De reeds aangekochte startbewijzen blijven geldig voor deze nieuwe datum.

Grote dank aan de sponsoren en betrokkenen voor de toegezegde steun. Vanaf december 2020 heropenen we de inschrijfmogelijkheden. We kijken gezamenlijk uit naar een mooi hardloopfeest, op 30 mei 2021.