Trek je foute kersttrui aan en doe mee!

Het gezelligste loopevenement van Zuid-Nederland kent zaterdag 21 december, als start van de inschrijfperiode, een Foute Kersttruienrun.

Mede georganiseerd door Run2Day Den Bosch en Running Junkies Den Bosch wordt het Bosch’ Winterparadijs en Het Bossche Broek voor even opgeschrikt door lopers in de meest geweldige outfits. Eenmaal gefinisht op de Parade ontvangen alle deelnemers een warme chocolademelk!

Deelname is gratis, schrijf je nu nog in.

15e editie BrandLoyalty Vestingloop uitgesteld naar 2021

Zoals dinsdag 21 april door minister-president Rutte bekend gemaakt, zijn evenementen zoals de Vestingloop tot 1 september 2020 verboden.

De jubileumeditie van de BrandLoyalty Vestingloop wordt dan ook verplaatst naar 30 mei 2021. Een enorme tegenvaller voor iedereen die zich erop heeft verheugd, maar de veiligheid en gezondheid voor de lopers, vrijwilligers en supporters staan altijd voorop. De reeds aangekochte startbewijzen blijven geldig voor deze nieuwe datum.

Grote dank aan de sponsoren en betrokkenen voor de toegezegde steun. Vanaf december 2020 heropenen we de inschrijfmogelijkheden. We kijken gezamenlijk uit naar een mooi hardloopfeest, op 30 mei 2021.