stichd, trotse sponsor 1 km Kids Run

Bij het Bossche bedrijf stichd® ligt de focus op vele manieren op het bouwen aan een betere toekomst, dus waar beter te beginnen dan bij de jeugd van nu en later. Vandaar dat zij voor het tweede jaar op rij trotse sponsor zijn van de Vestingloop Kids Run op zondag 22 mei.

Fashion licentiebedrijf stichd® ontwerpt en produceert sokken, ondergoed, zwemkleding en fanwear voor verschillende internationale A-merken (o.a. PUMA, Tommy Hilfiger, Levi’s, Mercedes, Porsche, etc.). Met deze vele mooie en vaak ook sportieve merken in hun portfolio staat vitaliteit hoog in het vaandel bij stichd®. Zij streven ernaar de kinderen van vandaag te inspireren en aan te moedigen te werken aan een gezonde toekomst.

Beweging speelt een grote rol in de ontwikkeling van kinderen. Het laat ze spelenderwijs de connectie leggen tussen actie en reactie. De Kids Run is een run voor kinderen van 4-12 jaar oud, waarbij het startschot zal klinken op de Limietlaan, en zij onder luid applaus de finishlijn zullen passeren op de Parade. Met een afstand van 1KM is deze run een leuke manier om jonge kinderen kennis te laten maken met sport. Deelname aan de Kids Run is bovendien geheel GRATIS. Na afloop krijgen de kinderen een stichd goodie bag, met uiteraard sokken en andere leuke hebbedingen.

Tijdens de Kids Run hopen we veel kinderen in actie te zien en plezier te zien beleven aan dit sportieve evenement.

stichd – supporting what’s essential. Now & in the future.