Resultaten onderzoek Vestingloop 2019

Heb je vorig jaar meegelopen? Dan hebben wij je uitgenodigd om de vragenlijst van het Mulier instituut in te vullen. In grote getalen is hier gehoor aangegeven en kunnen we nu mooie kengetalen met jullie delen. 

Redenen om deel te nemen:
Plezier hebben (82%), competitie met mijzelf (66%), om een gevoel van prestatie te ervaren (55%), samen met vrienden/familie hardlopen (51%) en voor de opwinding (36%).

Maar liefst 93% van de deelnemers zou het evenement aanbevelen aan een vriend of collega en 88% van de deelnemers acht het waarschijnlijk dat ze komend jaar weer deelnemen.

Een uitgebreide reportage kun je hier teruglezen.

15e editie BrandLoyalty Vestingloop uitgesteld naar 2021

Zoals dinsdag 21 april door minister-president Rutte bekend gemaakt, zijn evenementen zoals de Vestingloop tot 1 september 2020 verboden.

De jubileumeditie van de BrandLoyalty Vestingloop wordt dan ook verplaatst naar 30 mei 2021. Een enorme tegenvaller voor iedereen die zich erop heeft verheugd, maar de veiligheid en gezondheid voor de lopers, vrijwilligers en supporters staan altijd voorop. De reeds aangekochte startbewijzen blijven geldig voor deze nieuwe datum.

Grote dank aan de sponsoren en betrokkenen voor de toegezegde steun. Vanaf december 2020 heropenen we de inschrijfmogelijkheden. We kijken gezamenlijk uit naar een mooi hardloopfeest, op 30 mei 2021.