Over BrandLoyalty Vestingloop

In tijden van thuisisolatie en restricties zijn we massaal verliefd(er) geworden op hardlopen. Hardlopen is immers gezond voor lichaam en geest. Maar mis jij de georganiseerde loopjes ook zo? Dan hebben we goed nieuws! Het gezelligste hardloop event van Zuid-Nederland, vindt dit jaar voor de 15e keer plaats. De Vestingloop gaat over gezondheid en vitaliteit, en zeker in deze tijd! En dat betekent dat we in 2021 gaan spreiden. We gaan niet met z’n allen op één dag lopen. Dit jaar doen we…

Vestingloop – Fit in 30 dagen!

Dé kans om eindelijk weer eens met vrienden, collega’s of familie iets leuks te doen én die Corona kilo’s eraf te gaan knallen. Door mee te doen steun je bovendien de lokale ondernemers. Want elk startnummer is tegelijkertijd een voucher en kun je bij deelnemende ondernemers en winkeliers inleveren. Bijvoorbeeld voor een ontbijtje, of een biertje, of korting op een nieuwe zonnebril, of deo. De Vestingloop is deze jubileumeditie meer dan een loop. De Vestingloop viert 30 dagen lang feest, samen met de hele stad. Want samen zijn wij Den Bosch, en samen maken we niet alleen onszelf, maar ook onze stad weer een beetje vitaal. 

Doe ook mee aan de speciale lustrumeditie van de Vestingloop: Fit in 30 dagen! Schrijf je in als individu, met je vrienden of collega’s. Een fantastische kans om eindelijk weer iets samen te doen. Of de band met (zaken)relaties op een sportieve manier aan te halen. 

Iedere ochtend in juni start op de Parade om 7.00u de 10 kilometer en om 8.00u de 5 kilometer. De bedrijventeams verwelkomen we graag op donderdagochtend. Steeds starten we in kleine groepjes, passend binnen de RIVM richtlijnen. En de finish is traditiegetrouw aan de voet van de Sint-Janskathedraal, dus die selfie met medaille op het mooiste plein van Nederland kan gewoon dit jaar! Dit jaar hebben we de programmering nog verder aangevuld met o.a. een 15 km trail run door het Bossche buitengebied en een 10 km skeelertocht o.a. langs het EKP gebied.

De inschrijfkosten bedragen € 12.50, inclusief de voucher van € 5,00 vrij te besteden bij de deelnemende ondernemers en winkeliers. Ter herinnering aan deze editie ligt bij de finishlijn een mooie medaille op je te wachten.