Kies nu ook je favoriete kleur voor je Vestingloop t-shirt!

Lekker lekker lôpe! Van cafeetje naar café, we vatten er één, we vatten er twee….  Om vervolgens ons kieltje weer op te hangen en snel te gaan trainen voor de Vestingloop op 7 juni. Op naar het volgende feest! We zijn niet voor niets het gezelligste hardloopevent van Zuid-Nederland. Dus aan jullie de keuze, wordt het een rood, wit of geel shirt dit jaar?

Wil je individueel meedoen? Schrijf je nu in!

Wil je meedoen als bedrijventeam? Klik dan hier

15e editie BrandLoyalty Vestingloop uitgesteld naar 2021

Zoals dinsdag 21 april door minister-president Rutte bekend gemaakt, zijn evenementen zoals de Vestingloop tot 1 september 2020 verboden.

De jubileumeditie van de BrandLoyalty Vestingloop wordt dan ook verplaatst naar 30 mei 2021. Een enorme tegenvaller voor iedereen die zich erop heeft verheugd, maar de veiligheid en gezondheid voor de lopers, vrijwilligers en supporters staan altijd voorop. De reeds aangekochte startbewijzen blijven geldig voor deze nieuwe datum.

Grote dank aan de sponsoren en betrokkenen voor de toegezegde steun. Vanaf december 2020 heropenen we de inschrijfmogelijkheden. We kijken gezamenlijk uit naar een mooi hardloopfeest, op 30 mei 2021.