Deelname mogelijkheden

10 kilometer Grasso trimloop

Bij het krieken van de dag, om 7.00 uur, wordt iedere ochtend in juni de 10 kilometer, powered by Grasso, gestart. Op de Parade word je persoonlijk welkom geheten. Eenmaal gestart staat de route middels bewegwijzering aangegeven én de route is via Strava te downloaden. De finish is traditiegetrouw aan de voet van de Sint-Janskathedraal, dus die selfie met medaille op het mooiste plein van Nederland kan gewoon dit jaar! De inschrijfkosten bedragen € 12,50, inclusief de voucher van € 5,00 vrij te besteden bij de deelnemende ondernemers en winkeliers. Let op, passend binnen de RIVM richtlijnen, gaan we vooralsnog uit van 30 lopers per afstand/datum.,

5 kilometer Grasso trimloop

Ben jij in tijden van de Corona restricties gaan hardlopen, maar is 10 kilometer net te ver? Geen probleem! Iedere ochtend in juni start om 8.00 uur de 5 kilometer, powered by Grasso, in en rondom de binnenstad van ’s-Hertogenbosch. Op de Parade word je persoonlijk welkom geheten. Eenmaal gestart staat de route middels bewegwijzering aangegeven én de route is via Strava te downloaden. De finish is traditiegetrouw aan de voet van de Sint-Janskathedraal, dus die selfie met medaille op het mooiste plein van Nederland kan gewoon dit jaar! De inschrijfkosten bedragen € 12,50, inclusief de voucher van € 5,00 vrij te besteden bij de deelnemende ondernemers en winkeliers. Let op, passend binnen de RIVM richtlijnen, gaan we vooralsnog uit van 30 lopers per afstand/datum.

Nieuw! 15 kilometer Trail Run

‘Off-road hardlopen’: door de natuur, over smalle paadjes en natuurlijke hindernissen. Op zoek naar meer beleving en minder focus op snellere tijden. Dicht bij de natuur, om de rust en de fraaie omgeving van ‘s-Hertogenbosch te ervaren. Steeds meer hardlopers zoeken deze uitdagingen op. Deze avontuurlijke loop start iedere zaterdag in juni om 09.00 uur.

Claeren Bedrijvenloop

Vestingloop: Fit in 30 dagen! Dé kans om eindelijk weer eens met collega’s iets leuks te doen én die Corona kilo’s eraf te gaan knallen. Of de band met (zaken)relaties op een sportieve manier aan te halen. Iedere donderdagochtend in juni organiseren wij de Bedrijvenloop, powered by Claeren. Met om 7.00 uur de 10 kilometer en om 8.00 uur de 5 kilometer. Op de Parade worden de bedrijventeams persoonlijk welkom geheten. Eenmaal gestart staat de route middels bewegwijzering aangegeven én de route is via Strava te downloaden. De finish is traditiegetrouw aan de voet van de Sint-Janskathedraal, dus die selfie met medaille op het mooiste plein van Nederland kan gewoon dit jaar! De bijdrage voor bedrijventeam bedraagt voor deze speciale editie € 250,- excl. BTW.

De volgende tegenprestaties* krijg je per team:

  • Deelname voor max. 5 personen inclusief startnummers;
  • Omroepen bedrijfsnaam door speaker bij start en finish;
  • Vermelden bedrijfsnaam met link op brandloyaltyvestingloop.nl;
  • Per deelnemer een ontbijt;
  • Een teamfoto na afloop;
  • Uniek jubileum Vestingloop-hardloopshirt voor ieder teamlid (winkelwaarde € 35,-);
  • Deelname aan parcoursverkenning;
  • Waar mogelijk extra aandacht in media.


*onder voorbehoud van aanvullingen/wijzigingen

Let op, passend binnen de RIVM richtlijnen, gaan we vooralsnog uit van 30 lopers, 6 verschillende teams, per afstand/datum.

Inschrijven is niet meer mogelijk via onderstaande link. Indien je nog mee wilt doen met een bedrijventeam stuur dan een e-mail naar algemeen@brandloyaltyvestingloop.nl 

stichd Kids Run

Ga jij deze zomer de sportieve uitdaging aan? Met je klasgenoten of sportclubje 1 kilometer hardlopen. Uiteraard mag je ook alleen inschrijven. Iedere woensdagmiddag in juni organiseren wij GRATIS de Kids Run voor 4 t/m 12 jarigen met een start om 15.00 uur en 15.30 uur Let op, passend binnen de RIVM richtlijnen, gaan we vooralsnog uit van 30 lopers per afstand/datum. Omdat een ouder vaak meeloopt. Dat hoeft overigens niet, mag wel!

Van Iersel Luchtman Advocaten wandeling

Hoeveel kilometers heb jij het afgelopen jaar al gewandeld? Jij moet goed getraind zijn voor een wandeling van 10 of misschien wel 25 kilometer in en rondom ’s-Hertogenbosch! Iedere zondagochtend starten we om 9.00 uur de 25 kilometer en om 9.30 uur vertrekt de 10 kilometer. Een route, mogelijk gemaakt door Van Iersel Luchtman Advocaten, met vertrouwde Bossche vergezichten en verrassende pareltjes. Je start vanaf de Parade, waar later die middag een aandenken op je wacht. Inschrijven voor deze wandelingen in een bijzondere zomer kan vanaf vandaag voor € 12,50, inclusief een voucher van € 5,00 vrij te besteden bij de deelnemende ondernemers en winkeliers. Let op, passend binnen de RIVM richtlijnen, gaan we vooralsnog uit van 30 lopers per afstand/datum.

Nieuw! 10 km skeelertocht Vestingloop op rolletjes

Trek je skeelers of skates aan en rol samen met je vrienden door Den Bosch! Deze Vestingloop op rolletjes wordt je aangeboden door EKP. Ken je het EKP terrein al? Een gebied dat de komende jaren aan de spoorzone wordt ontwikkeld. Een inspirerende omgeving, waar de creativiteit 24/7 voelbaar is. Wonen, werken, studeren en recreëren komen samen in een nieuwe energieke én sociale Bossche stadswijk. EKP maakt ontmoetingen dynamisch! En tijdens de skeelertocht maak jij alvast kennis met dit gebied. Daarnaast passeren we de vestingwerken en genieten we van zowel de Bossche binnenstad als natuur. Een coole skateroute, uitgestippeld i.s.m. Skatin Duketown.

Inschrijven voor deze skeelertocht op woensdagavond 19.00 uur kan vanaf vandaag voor € 12,50, inclusief een voucher van € 5,00 vrij te besteden bij de deelnemende ondernemers en winkeliers. Let op, passend binnen de RIVM richtlijnen, gaan we vooralsnog uit van 30 ‘rollers’ per afstand/datum.