Deelname mogelijkheden

5 kilometer trimloop

Ben jij in tijden van de Corona restricties gaan hardlopen, maar is 10 kilometer net te ver? Geen probleem! Speciaal voor jou organiseren wij de 5 kilometer, in en rondom de binnenstad van ’s-Hertogenbosch. Vanaf een nieuwe startlocatie nabij de Parade. De finish is traditiegetrouw aan de voet van de Sint-Janskathedraal, dus die selfie met medaille op het mooiste plein van Nederland kan gewoon.  

10 kilometer trimloop

Ben jij een meer geoefende loper? Dan is de 10 kilometer de perfecte afstand waarin je niet alleen de binnenstad van ’s-Hertogenbosch doorkruist, maar ook de Vestingwerken en natuurschoon passeert. Vanaf een nieuwe startlocatie nabij de Parade. De finish is traditiegetrouw aan de voet van de Sint-Janskathedraal, dus die selfie met medaille op het mooiste plein van Nederland kan gewoon.  

15 kilometer trimloop

Voor de goedgetrainde lopers bieden wij de 15 kilometer aan. Een route deels door de stad, waarbij ook je ook op een verharde weg tussen de landerijen loopt. Vanaf een nieuwe startlocatie nabij de Parade. De finish is traditiegetrouw aan de voet van de Sint-Janskathedraal, dus die selfie met medaille op het mooiste plein van Nederland kan gewoon.

Story BMW & MINI wedstrijdloop – 15 km

Voor de goedgetrainde lopers bieden wij de 15 kilometer wedstrijdloop aan. Dit onderdeel is enkel voor leden van de Atletiekunie. Een route deels door de stad, waarbij ook je ook op een verharde weg tussen de landerijen loopt. Vanaf een nieuwe startlocatie nabij de Parade. De finish is traditiegetrouw aan de voet van de Sint-Janskathedraal, dus die selfie met medaille op het mooiste plein van Nederland kan gewoon.

Beetje nieuw! Trail Run – 15 km

Helemaal nieuw is dit onderdeel niet. Tijdens de aangepaste editie van 2021, Vestingloop, Fit in 30 dagen, bleek deze Trail Run al een ongekend succes. ‘Off-road hardlopen’: door de natuur, over smalle paadjes en natuurlijke hindernissen. Op zoek naar meer beleving en minder focus op snellere tijden. Dicht bij de natuur, om de rust en de fraaie omgeving van ‘s-Hertogenbosch te ervaren. Steeds meer hardlopers zoeken deze uitdagingen op. Deze avontuurlijke loop start nabij de Parade en ook deze lopers finishen aan de voet van de Sint-Janskathedraal, dus die selfie met wellicht moddersporen op het gezicht op het mooiste plein van Nederland kan gewoon!  

BrandLoyalty Ultra Run – 50 km VOL – INSCHRIJVEN NIET MEER MOGELIJK

Vroeger had ‘s-Hertogenbosch de bijnaam ‘moerasdraak’, omdat ze onneembaar werd geacht vanwege haar ligging tussen moerasgebieden die bij oorlogsdreiging onderwater werden gezet. Desondanks wist prins Frederik Hendrik tijdens het Beleg van ‘s-Hertogenbosch in 1629, een groots opgezette tegenaanval op de Spanjaarden, de stad in te nemen. Om een tegenaanval te voorkomen werd een linie van verdedigingswerken rondom de stad aangelegd. Juist deze restanten, Linie 1629, vormen bijna 400 jaar later het parcours van een nieuw en spectaculair onderdeel van de Vestingloop, de 50 kilometer lange Ultra run. Deze route door ’s-Hertogenbosch, Heusden, Sint-Michielsgestel en Vught brengt je langs de meest belangrijke plekken van het Beleg van ’s-Hertogenbosch. Hardlopen dus voor echte helden! We maken het zelfs nog een beetje moeilijker. Want zodra jij al even aan het lopen bent, word je op de hielen gezeten door Abdi Nageeye. Kun jij de Nederlands kampioen op de marathon voorblijven? Het parcours uitlopen mag hoe dan ook, maar durf jij deze uitdaging aan?  

Claeren bedrijvenloop – 5-10-15 km

De Vestingloop bedrijvenloop is dé kans om eindelijk weer eens met collega’s iets leuks te doen én die Corona kilo’s eraf te gaan knallen. Of de band met (zaken)relaties op een sportieve manier aan te halen. Vanaf een nieuwe startlocatie nabij de Parade. De finish is traditiegetrouw aan de voet van de Sint-Janskathedraal, dus die selfie met medaille op het mooiste plein van Nederland kan gewoon.  

De kosten voor deelname zijn € 300,- exclusief BTW per team. Schrijf je in na 14 maart? Dan zijn de kosten € 350,- exclusief BTW per team. Inschrijven via dit systeem is mogelijk tot en met 1 mei 2022.

De volgende tegenprestaties* krijg je per team: 

  • Deelname voor max. 5 personen inclusief startnummers; 
  • Omroepen bedrijfsnaam door speaker bij start en finish; 
  • Vermelden bedrijfsnaam met link op vestingloop.nl; 
  • Een teamfoto na afloop;
  • 2 consumptiebonnen en hapje per deelnemer na afloop; 
  • Uniek Vestingloop-hardloopshirt voor ieder teamlid (winkelwaarde € 35,-); 
  • Deelname aan parcoursverkenning; 
  • Waar mogelijk extra aandacht in media. 
    *onder voorbehoud van aanvullingen/wijzigingen 

stichd Kids Run – 1 km

Ga jij deze zomer de sportieve uitdaging aan? Met je klasgenoten of sportclubje 1 kilometer hardlopen. Uiteraard mag je ook alleen inschrijven. Op zondag 22 mei organiseren wij GRATIS de Kids Run voor 4 t/m 12 jarigen. We starten op de Limietlaan en finishen op de Parade. En op de 1 kilometer lange route is er voldoende plek voor al jouw meegebrachte supporters.  

Van Iersel Luchtman Advocaten wandeling – 10-25-50 km

Hoeveel kilometers heb jij het afgelopen jaar al gewandeld? Jij moet goed getraind zijn voor een wandeling van 10, 25 of misschien wel 50 kilometer in en rondom ’s-Hertogenbosch! Op zaterdag 21 mei heten wij je van harte welkom de stad ’s-Hertogenbosch en haar omgeving te voet te leren ontdekken. Twee routes met vertrouwde Bossche vergezichten en verrassende pareltjes. De 50 km lange route heeft Linie 1629 als uitgangspunt. Je start vanaf de Parade, waar later die middag een aandenken op je wacht.